Etusivu      Hinnat      Nettivaraus      UKK      Vuokrausehdot      Yhteystiedot      Kirjaudu sisään »    

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miten auton voi varata?

Helpoin tapa on tehdä varaus nettivarausjärjestelmämme kautta. Sieltä näkee realiaikaisen tilanteen mikä auto on vapaana, vuokrauksen hinnan ja voi täyttää valmiiksi omat tiedot. Varauksen voi maksaa autoa noudettaessa pankki -tai luottokortilla.

Mistä auto noudetaan?

Auto noudetaan vuokra-ajan alkaessa toimistoltamme Kielotie 47, Vantaa, johon myös palautus. Luovutamme ajoneuvot aina tarkistettuina ja ajovalmiina henkilökohtaisesti, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Tuleeko hinnan lisäksi erillisiä kilometrimaksuja?

Ei tule, hinnat sisältävät vapaat kilometrit Suomessa. Polttoaine ei kuulu hintaan, vaan asiakas maksaa tai tankkaa käyttämänsä polttoaineen.

Voiko teiltä vuokrata nokkakärryjä tai muuttolaatikoita?

Nokkakärryt kuuluvat pakettiauton vuokrahintaan, muuttolaatikoita meillä on rajallinen määrä ja niitä voi vuokrata 0,25€/kpl vrk.

Voiko pakettiautoja ajaa B-ajokortilla?

Kaikkia kokoluokan autojamme voi ajaa B-ajokortilla, meiltä löytyy myös korkeamman kantavuuden omaavia (KA) kevytkuorma-autoksi rekisteröityjä autoja, joiden kuljettaminen vaatii C-kortin.

Voiko vuokrausta jatkaa?

Vuokrausta voi jatkaa jos siitä on sovittu ennen vuokra-ajan päättymistä, maksamalla 10€/h lisää ja jos ei ole seuraavaa vuokrausta heti perässä. Aina vuokrausta ei voi edes pyydettäessä jatkaa. Myöhästyneestä vuokrauksesta peritään hinnaston mukaiset veloitukset sekä mahdollinen seuraavan vuokrauksen menetys.

Voiko auton palauttaa aikaisemmin ennen vuokra-ajan loppumista?

Kyllä auton voi palauttaa aikaisemmin ennen vuokra-ajan päättymistä, aikaisemmasta palautuksesta ei hyvitetä rahaa.

Saako vuokra-autolla mennä ulkomaille?

Sovittaessa autoillamme saa mennä ulkomaille ja ylittää suomen rajan. Rajan ylitys ja ulkomaille vienti vaatii erillisen maksullisen maastavientivaltakirjan, sekä mahdollisesti korotetun vakuutuksen omavastuun ja erillisen kilometriveloituksen.

Sisältävätkö vuokraushinnat vakuutuksen?

Kyllä sisältävät 800€ euron omavastuulla (moottoripyörät 1600€). Lisämaksulla (20€/vrk ja 10€ lisä.vrk) vakuutuksen omavastuun voi puolittaa (MP:t 30€ /vrk). Vakuutuksen omavastuuta varten vaaditaan Luotto(credit)- tai pankkikortti(debit) tai rahapantti, jolla vuokranantaja voi varmistua, että vuokraaja pystyy suorittamaan vahingon sattuessa vakuutuksen omavastuun tai muut vuokrauksen lisäkulut.

Jos sinulla oli muuta kysyttävää voit olla yhteydessä cityrent.vantaa@gmail.com tai 0440 585 925